De Marketing Vault

Een kluis, vol met waardevolle marketingschatten, dat is de Marketing Vault. Voor iedereen die genoeg heeft van zelf uitzoeken hoe je aan de slag gaat met online marketing.

Ken je dat?

Dat je aan de slag gaat met online marketing en dat je dan de ene tool na de andere tool hebt, die ook nog samenhangen met elkaar. Hoe dan? Alsof ze los van elkaar al niet ingewikkeld genoeg zijn.

En dan is er wel een training die gaat over Facebook Advertising maar wat gebeurt er dan na die advertentie? Tja, dat wordt niet behandeld. Wat moet je dan maken op je website? En er is ook nog emailmarketing, hoe zit dat dan?

Daar ga je weer, je verliest je in het zoveelste YouTube filmpje en je krijgt uiteindelijk he-le-maal niets gedaan.

In de Marketing Vault brengen we de tools samen. Van Facebook advertising tot emailmarketing, van een webinar tot een gratis weggever

WIE BEN IK?

Ik ben Yvonne, verantwoordelijk voor alle (online) marketing binnen Erikverhagen.com. Daarnaast coach ik op marketinggebied binnen onze training “Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk”.

De techniek die hoort bij marketing wordt vaak als lastig ervaren, daarom laat ik je in onze Marketing Vault zien hoe je stap voor stap aan de slag kunt bij het bouwen van je funnel, of hoe je alles klaar zet voor een webinar. Ik laat je zien hoe je eenvoudig aan de slag gaat met Facebook advertising. Je kijkt met me mee hoe ik het opzet en kunt daarna zelf aan de slag. Bij iedere stap vertel ik je welke tools je kunt gebruiken en vind je er makkelijke linkjes naar toe.

En dat niet alleen: ik leg je ook de strategie uit en leg je uit hoe je naar resultaten kunt kijken.

Speciaal voor jou…

Aan het begin van de Corona periode, voelde ik dat er zoveel mensen zijn die de kracht van online marketing moesten gaan ontdekken. Daarom heb ik in eerste instantie voor de deelnemers van onze online training “Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk” de Marketing Vault ontwikkeld.

En nu voelt het dat het tijd is om nog zoveel meer mensen hiermee te gaan helpen. Mensen die stap voor stap uitleg willen over de verschillende tools. Die stappen willen zetten in online marketing. Die geen tijd hebben voor allerlei losse cursussen, maar die gewoon de informatie bij elkaar willen hebben als ze het nodig hebben.

Die niet tot het laatste detail een tool hoeven te kennen, maar wel weten hoe ze een tool kunnen gebruiken, zodat ze aan de slag kunnen.

Er zit ontzettend veel kennis in de Marketing Vault, die jou gaat helpen om online marketing te omarmen en het zelfs leuk te gaan vinden.

Geen ellenlange video’s, alleen praktische video’s die jou helpen om de stap naar online te maken.

En misschien heb jij zo meteen ook input wat er nog mist in de Marketing Vault. Als één van de eerste gebruikers heb jij inspraak in wat er nog toegevoegd wordt.

De prijs van de Marketing Vault gaat € 97,- per maand worden. En dan is het nog niet veel, gezien de waarde die ik er mee bied. Maar omdat ik de Marketing Vault nu lanceer, wil ik je laten instromen voor een fractie van dit bedrag.

Wat kost 1 uur ondersteuning van een marketing professional? 85 euro? En je weet dat zo’n professional er met een uurtje niet is. Dus ik dacht: weet je wat, als maandbedrag voor de Marketing Vault is dat een mooie prijs.

T/m 31 maart stroom je in voor de lage prijs van € 47,- (excl. btw) per maand.

Daarvoor krijg je steeds een maand toegang tot de Marketing Vault. Ik ga de prijs stap voor stap verhogen. Maar als jij deze prijs nu vastzet, dan blijft deze prijs de prijs die jij betaalt, tot je weer op zegt. Koopje dus!

 

Je leert onder andere…

Hoe je zonder budget klanten kunt binnenhalen

Het bouwen van een converterende Video Sales Letter (VSL) funnel

Hoe je een succesvolle break-even funnel maakt zodat adverteren jou géén geld kost

Welke documenten je moet hebben om aan de AVG regeling te voldoen

Het geven van een webinar en hoe je deze strategisch in kunt zetten bij een lancering

Uitleg van een aantal praktische tools, zoals Canva en Vimeo

en nog veel meer…!

De Marketing Vault

Een kluis, vol met waardevolle marketingschatten, dat is de Marketing Vault. Voor iedereen die genoeg heeft van zelf uitzoeken hoe je aan de slag gaat met online marketing.

Veelgestelde vragen

Ik heb geen wordpress website. Heb ik dan ook wat aan de video’s?

In principe zou je alles wat ik doe ook moeten kunnen doen in een niet-Wordpress website. Maar hoe, dat kan ik je niet precies vertellen.

Voor hoe lang blijf ik MarketingVault Member?

Je kunt per maand opzeggen. Betaal je in 1 keer voor 1 jaar, dan krijg je 2 maanden gratis.

Welke tools worden gebruikt in de Marketing Vault?

Ik werk met een WordPress website. Daarnaast gebruik ik Divi om webpagina’s eenvoudig te bouwen. Voor emailmarketing gebruik ik ActiveCampaign. Als webinarprogramma gebruik ik Webinarjam. Ik werk met Learndash voor online leeromgevingen. Woocommerce en Mollie maken een webshop compleet om betalingen te ontvangen. Ik leg alles uit aan de hand van deze tools. Deze tools zelf zijn niet inbegrepen.

Wat als ik andere vragen heb?

Deze vragen kun je indienen via de academie. Uit de vragen die ingediend worden, wordt bekeken welke een waardevolle uitbreiding zijn van de Marketing Vault. Deze worden dan op een later moment toegevoegd.