mijn nieuwste boek

Hét boek voor bewuste mensen die leven in de 5e dimensie

De wereld beweegt naar een nieuw tijdperk, een evolutionaire verandering.

En wij hebben de eer om onderdeel van die transitie uit te mogen maken. Ben jij klaar om te gaan leven vanuit je kern, je diepste wezen? Om te leven vanuit rust, balans en vertrouwen?
In dit boek neem ik je mee in mijn spirituele reis en geef ik je concrete handvatten om zelf ook te gaan leven vanuit je zielsmissie, hetgeen waartoe jij hier op aarde bent.

De 5e dimensie is overal om ons heen en de wereld wordt wakker. Het is aan ons om de stap te gaan zetten. Doormiddel van het vertellen van jouw verhaal, het helen van je thema’s en het vormen van jouw zielsmissie help ik je op een concrete manier om te gaan leven vanuit je hart. Dit boek neemt jou mee op reis naar het nieuwe tijdperk. Een tijdperk van mogelijkheden, kansen en persoonlijke groei. Ben jij klaar om te gaan manifesteren?

Super praktisch doe-boek. Zeer waardevol voor iedereen die bewust stappen wilt zetten in zijn eigen groeiproces.
Barbara

(boek 7 Stappen Grootsheid)

Erik laat ons zien dat je al je dromen kunt waarmaken op het moment dat je de keuze maakt om in je grootsheid te stappen.
Elle Dawson

Factuurgegevens

Je bestelling

Product
Quantity
Price
Bestel nu
Hét Boek voor bewuste mensen die leven in de 5e Dimensie1
Normale prijs €24,99 incl. btw
+
22,89

Je bestelling

Product Subtotaal
Hét Boek voor bewuste mensen die leven in de 5e Dimensie  × 1 22,89
Subtotaal 22,89
Verzending
btw 2,43
Totaal 29,45
Wil jij jouw droomleven leven in de 5e Dimensie?
Voor jou, als je meer wilt weten over deze tijd, het waarom van deze tijd vanuit een historisch perspectief. Over wat het is. En wat je er mee kunt. En vooral hoe jij (je eerste) stappen kunt zetten om ook te gaan leven in 5D. Met concrete pijlers. Handvatten. Voor iedereen begrijpelijk en toepasbaar. Die ik je direct leer om te zetten in je eigen leven. Zodat je per direct aan de slag kunt om jezelf beter te bewapenen tegen alle onrust. Dat je je eigen leiderschapsrol leert te pakken zoals ik je dat leer.

Je krijgt als je instapt direct toegang en een vol jaar lang de tijd de video’s te bekijken en integreren.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

~

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL