Focus: zet jezelf weer op 1

Jouw leven! Daar gaat het om. In deze online training, herpak je jezelf, kom je erachter wat voor jou belangrijk is en ga je stappen zetten om daarte komen!

Niet meer de hele dag doen wat anderen van je verwachten. Nee, je gaat doen wat JIJ wilt, wat JIJ belangrijk vindt en waar JIJ blij van wordt.

Herken je dit?

De telefoon gaat. “Wil je even dit..?” “Natuurlijk!”, roep je, je schiet in de actie en je helpt je collega meteen.

De was moet nog gedaan worden, de badkamer nog gepoetst. Ik doe eerst die dingen en daarna ga ik eindelijk dat interessante artikel lezen.  Resultaat aan het eind van de dag: de was is gedaan, de badkamer gepoetst, jij ligt totaal uitgeblust op de bank, geen zin om dat interessante artikel nog te lezen. Weer geen tijd gehad voor jezelf.

“Super belangrijk. We moeten nu dit gaan doen”, roept je leidinggevende. Je legt je eigen werk aan de kant en gaat doen wat je leidinggevende je vraagt.

Vandaag ga je jouw belangrijke taak eindelijk afmaken. Pling! Een mailtje vliegt je mailbox binnen. Even kijken. Hmm, even oplossen. Even opzoeken in dat systeem. Wacht, wat zie ik daar nu? Ff bekijken. Waar was ik ook al weer mee bezig? Aan het eind van de dag weer dat onvervulde gedoe van “ik was de hele dag druk bezig, maar heb eigenlijk niks gedaan”.

Je scrollt voor de tiende keer over je Facebooktijdlijn heen. Je iPhone geeft 3 uur schermtijd aan, “Social Networking” noemt ie het. Eigenlijk heb je niets interessants gezien maar je bent wel een uur verder.

Ons leven kent miljoenen prikkels. Het worden er alleen maar meer en meer. En laten we eerlijk zijn, met de helft van die prikkels werd je al gillend gek. Het lijkt wel of we constant afgeleid worden. Afgeleid van hetgeen we te doen hebben.

Het resultaat? We zijn afgeleid, krijgen een onvervuld gevoel, zijn dingen aan het doen waarvan we zelf eigenlijk niet meer weten WAAROM we het doen.

Tijd om onszelf terug te brengen naar onszelf. Weer terug naar het moment dat we zelf op nummer 1 stonden en niet geleefd werden door anderen.

En hoe komen we daar?
Focus: zet jezelf weer op 1

Ik heb voor jou een to-the-point online training gemaakt, met 5 stappen en 3 werkboeken. 5 stappen die je gaan helpen om focus te krijgen én jezelf weer op nummer 1 te zetten.

  1. Eerst wordt duidelijk waarom juist nu het zo ingewikkeld is om focus te houden.
  2. Daarna geef ik je drie belangrijke inzichten die helpen om focus te krijgen
  3. Ik leer je alles over hoe jij bepaalt wat wel en niet belangrijk is
  4. Je gaat een plan maken voor jouw leven
  5. We gaan over tot actie!

In deze training gaan we met twee leerdoelen aan de slag:

^

Focus:

Hoe krijg je focus en hoe houd je focus?

^

Zet jezelf weer op 1

Wat is belangrijk voor jou? Waar gaat jouw lichtje van aan? En hoe zorg je dat dat lichtje aanblijft?

Ik heb er heel bewust geen urenlang verhaal van gemaakt. Ik wil dat je zoveel mogelijk tijd over hebt voor jezelf! Dat je niet eerst 3 maanden hoeft te studeren voor je de stap gaat maken. Nee, nu is de tijd! Ik geef je praktische tips en inzichten voor resultaat op de korte termijn én voor de lange termijn

“Genoeg van dat kabbelende leven waarbij de ene dag de andere opvolgt en alles hetzelfde blijft, ik wil leven op mijn voorwaarden”

Z

Voor wie is dit?

^

Voor iedereen die merkt dat er veel tijd verloren gaat met dingen die eigenlijk niet heel erg belangrijk zijn.

^

Of je nu een baan hebt, zelfstandig bent, of op een andere manier invulling geeft aan je leven

^

Voor mensen die aan het einde van hun leven niet terug willen kijken en willen denken: was dit het nou?

^

Voor mensen die zich makkelijk laten afleiden.

M

Voor wie is dit niet?

^

Geniet jij van het iedere dag gejaag? Kan het jou niet snel genoeg gaan? En zit je vooral niet te wachten om bij jezelf naar binnen te gaan om erachter te komen waarom je zo geniet van al die externe prikkels? Dan is dit programma niet voor jou.

Een aantal jaren geleden maakte ik de training “Tijd kopen”. Deze training heb ik nu volledig vernieuwd.

Voor nog geen € 20,- per module krijg je inzichten die je de rest van je leven niet meer kwijt raakt en die jouw leven gaan veranderen: meer joy, meer doen wat jij te doen hebt, meer resultaat!

Wat houdt het precies in?

Na het aanmelden krijg je direct toegang tot het online programma.

^

Je wordt weer eigenaar van je eigen leven

^

Je gaat met meer focus én daardoor met meer resultaat door je leven én je bedrijf

^

5 modules

^

3 werkboeken

Veel gestelde vragen

Kan ik ook in meerdere termijnen betalen?

Nee, die mogelijkheid bestaat niet voor dit product.

Kan ik btw verleggen?

Ja, als je in België woont en ondernemer bent kun je de btw verleggen (mits je voldoet aan de eisen die België hieraan stelt), door je btw nummer in te vullen bij het afrekenen.

Krijg ik de werkboeken thuis gestuurd?

Nee, dit programma is volledig online. De werkboeken vind je in de academie en kun je uitprinten. De werkboeken zijn ook digitaal invulbaar, dus printen is niet persé nodig.

Hoe werkt het aanmelden precies?

Als je klikt op de knop, ga je naar een pagina waar je je kunt inschrijven. Na betaling ontvang je direct toegang tot de academie en kun je dus ook meteen aan de slag.

Hoeveel tijd ben ik bezig met deze training?

Het bekijken van de video’s kun je, als je wilt, in één dag doen. Ik nodig je echter uit om ook écht te gaan doen. Het integreren hiervankost tijd. Gelukkig kun je dit doen tijdens het leven van je leven. Ik adviseer je om dagelijks een kwartier tot half uur te gebruiken om te reflecteren (met behulp van de werkboeken) om zo op korte termijn resultaat te krijgen.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Plaatshouder
[Product] Focus Zet jezelf op 1
  × 1
247
Subtotaal 247
btw 51,87
Totaal 298,87

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.