Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk

HET PAD NAAR EEN VRIJE EN OVERVLOEDRIJKE PRAKTIJK

Toegang tot het 6 maanden opleidingsprogramma “Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk 3.0” met 2 wekelijkse online coaching sessies, een half jaar lang een 1 op 1 begeleiding met onze coaches en nog veel meer!

Wat krijg je allemaal:

^

Een prachtig, voor jou helemaal passend, online opleidingsprogramma met inspiratie en trainingsvideo’s die jou stap voor stap, op een voor jou passende manier, helpen op weg naar jou droom van het hebben van een vrije, overvloedrijke praktijk (t.w.v. € 3497,-)

Je krijgt direct toegang tot de opleidingsmodules en kunt op je eigen tempo door het programma heen met behulp van de video’s die Erik voor jou heeft gemaakt!

^

De beschikking tot ruim meer dan 50 (!) Coachcalls met ons hele mooie team van healers, teachers, coaches, marketeers, techneuten, administratieve hulp! (t.w.v. € 7.500,-)

Wij helpen jou op een super persoonlijke, afgestemde manier met jouw behoeften en vragen en wensen waar je op dat moment mee zit.

^

Toegang tot onze besloten community met meer dan 444 deelnemers waardoor je kunt werken aan een sterk netwerk van nieuwe contacten die met jou resoneren (onschatbare waarde)

Je krijgt de kans om je elke week in de picture te zetten en jouw praktijk te promoten. Je deelt er je successen en houdt focus om jouw pad goed en afgestemd te kunnen vervolgen.

Er ontstaan prachtige samenwerkingen, verbindingsdagen, co- creaties en vriendschappen voor het leven! En in deze besloten community wordt je bovendien op de hoogte gehouden van de activiteiten die Erik en zijn team elke maand extra aanbieden zodat je ook op extra manieren (offline) met elkaar kunt komen!

ALS JE NU BESLUIT IN TE STROMEN IN dit PRACHTIGE PROGAMMA KRIJG JE BOVENDIEN DEZE BONUSSEN:

^

Iedere maand bonus inspiratie en coachcalls van en met Erik

Naast alle coaching en inspiratie waarmee je al wordt ondergedompeld in flow, overvloed en positieve energie zal Erik je bovendien nog eens extra inspireren door het komende half jaar extra inspiratie en coach calls te houden! Er is dan een extra persoonlijke mogelijkheid om jouw stappen nog eens extra te delen met Erik zodat hij jou misschien nét even dat extra zetje de juiste richting op kan zetten richting bewust en impactvol ondernemen vanuit je zielsmissie!

^

Een volledige kijk achter de schermen van ons programma!

We geven je inzicht in alle tools die wij gebruiken om ons programma en onze coaching in de wereld te zetten zodat jij ze zelf ook kunt gebruiken als je daar behoefte aan hebt! Dit is voor alle praktijkeigenaren die nu zelf ook in hun echte grootsheid willen gaan staan en de wereld naar een next level willen brengen!

^

Toegang tot onze Marketing kluis… (t.w.v. € 997,-)

Een kluis, vol met waardevolle marketingschatten!!! Voor iedereen die genoeg heeft van zelf uitzoeken hoe je aan de slag gaat met online marketing. In de Marketing Vault brengen we de tools samen. Van Facebook advertising tot emailmarketing, van een webinar tot een gratis weggever…

^

Hét Boek voor ambitieuze mensen die leven in De Nieuwe Tijd (e-book t.w.v. € 19.95,-)

Dit is het eerste boek dat Erik schreef. Het staat vol met inzichten, handvatten en praktische oefeningen om je missie mee te kunnen vinden en je leven volgens een door jou ontworpen plan mooi invulling te kunnen geven!

Show Order Summary
€1.201,53
Product Subtotal
MMJB 3.0 - NIEUW (t) - in 4 maandelijkse termijnen
  × 1
993 / maand voor 4 maanden
Subtotal 993
btw 208,53
Total 1.201,53

Betaal in termijnen

meest voordelig
MMJB Online programma
Je betaalt in 1 keer
+
3.497
MMJB Online programma
1.870 every maand
Je betaalt in 2 termijnen
+
1.870
MMJB Online programma
993 every maand
Je betaalt in 4 termijnen
+
993

Customer information

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
MMJB 3.0 - NIEUW (t) - in 4 maandelijkse termijnen
  × 1
993 / maand voor 4 maanden
Subtotaal 993
btw 208,53
Totaal 1.201,53
Termijnbetaling
Subtotaal 993 / maand voor 4 maanden
btw 208,53 / maand voor 4 maanden
Termijnbetaling 1.201,53 / maand voor 4 maanden
De volgende maandtermijn is op december 27, 2022

Payment

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Wat anderen zeggen over Erik