BeWondernemen

Een intiem, intensief 3 maanden traject voor bewuste ondernemers die klaar zijn om de NEXT LEVEL stap te zetten met hun praktijk.

BeWondernemen
intensive traject

Erik staat vooral bekend om zijn programma Manifesteren met je bewustwordingspraktijk. Een prachtig programma met een nog steeds elke dag groeiende groep mensen die stappen willen zetten in het groeien met hun bewustwordingspraktijk. En elke dag zetten we ons met heel veel liefde, plezier en energie in om een steeds grotere groeiende groep bewuste mensen hierin te begeleiden. En dat werkt heel fijn en aanstekelijk!

En sinds ruim een jaar is naast dit geweldige jaarprogramma iets moois ontstaan: het BeWondernemen intensive traject. Dit traject is, kort gezegd, bedoeld voor bewuste ondernemers die klaar zijn om met hun praktijk serieuze next steps te gaan zetten! Met nog een extra boost!

Deze mensen voelen en weten waar ze staan: ze weten wat ze te doen hebben, zoeken hierin nog een beetje verdieping  en zijn vooral klaar om in een raket te stappen met een groep ambitieuze en bewuste mede reizigers om nu ook ECHT te kunnen staan en structureel ideale klanten te gaan manifesteren: opschalen, groots gaan staan, marketing te gaan toepassen, klantenlijsten op te bouwen, goed geld te gaan verdienen omdat ze vóelen en wéten dat ze écht een pure, authentieke meerwaarde mogen neerzetten die klopt in de energie van waar ze zelf staan! En hierbij willen ze een persoonlijke, intensieve,  1 op 1 begeleiding hebben in een overzichtelijke periode met een kleine groep soortgenoten. Zodat ze ook écht gaan knallen!

Wat is het?

^

Waar staat BeWondernemen voor?

Het is een samenvoeging van Bewust en Ondernemen. Jij bent bewust. En je wil een verdere stap zetten in ondernemen. En het gaat over Bewonderen. Dat jij verder bewonderd mag gaan worden in jouw stappen als nieuwetijdsleider. En dat je ook nieuwe wonderen in je leven mag gaan omarmen! En dat je Het Wonder mag zijn en dit nog veel meer mag gaan leven en beleven! Dat is het BeWondernemen traject in het kort.

^

Hoe lang duurt het en wat houdt het in?

Het traject duurt 3 maanden, 12 weken. Met een algemene kick off met Erik waarbij alle BeWondernemers aanwezig zullen zijn, maar liefst twee offline, real life, energiedagen met Erik en coaches uit zijn team. Er zijn na de online aftrap met Erik elke maandag om 09:00 uur online bijeenkomsten met de groep (maximaal 12 deelnemers) via zoom. De coaches begeleiden de groep BeWondernemers en gaan per persoon steeds afstemmen waar de behoefte ligt. Puur maatwerk dus! En naast dit maatwerk biedt Erik elke week de structuur: elke week worden er modules voor je klaar gezet waarmee je aan de slag kunt, waarmee je de échte volgende verdiepingsslag gaat maken en voel en zie je de handvatten en structuur waarmee je die 3 maanden aan de slag kunt gaan.

^

Wat gaan we doen? Wat zijn de onderwerpen?

We gaan nog niet alles verklappen 😉 Er gaan wonderen gemanifesteerd worden, dat zie ik elke keer weer als ik dit traject doe! En om je alvast een beeld te geven:

Eerste maand:

 • We gaan eerst stevig ons podium neerzetten en creëren: hoe we leider zijn in de paradigmashift die nu gaande is en hoe jij als leider voorop loopt om jouw ideale klanten hiermee te inspireren en herinneren;
 • We gaan dieper invoelen op en leven naar onze zielsmissie en onze visie verder verspreiden
 • We gaan het hebben over financiële overvloed en hoe simpel het is om dit te manifesteren door hier samen intensief naar te kijken en naar te handelen zodat jouw dromen ook snel waar worden.

Tweede maand:

 • We gaan, hand in hand, met persoonlijk maatwerk, werken aan jouw doelen en de hierbij gekozen strategie: we gaan week in week uit, samen werken via persoonlijke begeleiding, elke week, hand in hand, stap voor stat, een maand lang!
 • Voor diegenen die echt al een team aan het manifesteren zijn, ga jij alle handvatten zien om jouw team stevig neer te zetten!

Derde maand:

 • We gaan alles integreren. We gaan reflecteren en vieren dat we deze stappen samen hebben gezet!

Als ik het in het kort zou mogen samenvatten is dit intensieve traject een échte grote en mooie verdiepingsslag voor het proces en programma waar jij mee aan de slag bent gegaan met Erik en zijn team!

Wat is het verschil met
Manifesteren met je bewustwordingspraktijk?

Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk

 • Jaarprogramma, 52 weken
 • Een jaar toegang tot alle modules van dit programma
 • Onbeperkt vragen stellen, 24/7, 1 jaar lang via de 5D academie
 • Grote community met bewuste ondernemende mensen die samen een prachtige reis maken
 • Geen standaard live dagen inclusief
 • Geweldige begeleiding van Erik en zijn team van coaches door coaching, inspiratie, binnen degroep van Manifesteren
 • Prachtige verdiepingsslag voor mensen die willen groeien met hun praktijk
 • Wekelijkse zoom calls waarin je vragen kunt stellen die tijdens een coach call in de groep persoonlijk worden beantwoord, 1 op 1
 • Verbindende facebook groep waarin successen, voortgang etc wordt gedeeld en waarin mensen een liefdevolle schop onder hun … krijgen om enorme stappen te kunnen zetten!
 • Instroom mogelijkheden: hele jaar door, elke dag van het jaar, een jaar lang vanaf het moment van instromen

BeWondernemen
intensive traject

 • 3 maanden programma, 12 weken
 • Onbeperkt toegang tot alle modules van dit traject, levenslang
 • Onbeperkt vragen stellen over de duur van het traject, direct aan de coaches
 • Kleine groep (maximaal circa 12 deelnemers) mensen die in deze intieme setting 3 maanden samen intensief reizen
 • 2 live dagen inclusief! 2 Offline dagen met exclusief de deelnemers van het traject op een prachtige locatie met heerlijk eten en drinken in verbinding met elkaar waar steeds wordt afgestemd welke groei mag ontstaan
 • Intensieve begeleiding door Erik en een aantal team leden van coaches uit het team van Erik die specifiek ter beschikking staan voor de groep BeWondernemers
 • Een 2.0 diepgang voor bewuste ondernemende mensen die voelen klaar te zijn voor die volgende stap
 • 12 weken lang, elke maandag een zoom call van circa 2 uur waarin per individu wordt bekeken waar de behoefte ligt waar deze deelnemer aan wil werken die week met hierbij dan vervolgens ook de mogelijkheid om in diezelfde week een volgende afspraak in te plannen met die coach voor een 1 op 1 coach call.
 • Een aparte groep wordt aangemaakt voor de duur van het traject (What’s app/ slack )
 • Instroom mogelijkheden: 3x per jaar. Vaste cyclus van 3x 12 weken. Exclusief voor een beperkte groep.

Wat is het concreet en wie gaat mij hierbij helpen?

We gaan elke week, 3 maanden lang dus, op een vast moment de week starten en doornemen. Dat is elke maandag om 09:00 uur. Dit zijn zoom sessies die Erik / de coach doet. Duur: circa 2 uur. Dan je “huiswerk” voor die week die je die week ook 1 op 1 met je coach kunt bespreken! Kun je niet bij een zoom  (een keer) zijn? Wij gaan samen afstemmen met je waar jouw vraag ligt, waar je behoefte aan hebt enz. zodat we dit voor je mee gaan nemen in de bijeenkomst. We nemen alles op en je kunt later die dag de les gewoon terug kijken!

De live dagen gaan we van tevoren aankondigen zodat je ook hier op tijd je agenda op kunt afstemmen!

Elke week wordt een module voor jou klaar gezet waarmee jij de volgende stap kunt gaan zetten.

Je houdt voor altijd toegang tot deze content dus je kunt alles ook terugkijken wanneer je wilt, zolang je dit wilt.

Echte klanten. Echte resultaten.

Investering

Alleen het Bewondernemen Intensive Traject

Je betaalt eenmalig € 4.500 en begint met Erik en zijn team en de andere bewondernemers op het eerstvolgende moment (op 27 september!). Je krijgt toegang tot Bewondernemen.

Mocht je daarna in / door willen stromen naar MMJB, dan betaal je voor het jaartraject geen €3.497 maar €2.749 .

Bewondernemen Intensive Traject + MMJB Online training

Wil je de COMBI DEAL? Dat wil zeggen: je stroomt in Bewondernemen en gaat daarna door met het jaarprogramma Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk, dan kunnen we je een extra extra korting bieden: je betaalt dan geen € 7.249 (€4.500 + €2.749) maar eenmalig, €6.900.

Uitchecken

Bewondernemen Intensive Traject

Schrijf je in en ontvang direct toegang!

3 maanden (12 weken) intensief coachtraject

Start op 27 september tot en met 13 december

Inclusief 2 offline Live dagen

Iedere maandag om 09:00 een zoomcall van ca. 2 uur

Groepsapp voor de duur van het traject

Intensieve begeleiding door Erik en een aantal coaches uit het team van Erik

Onbeperkt toegang tot alle modules van dit traject, ook na de 3 maanden van het programma

Kleine groep (maximaal circa 12 deelnemers) mensen die samen deze intensieve reis maken

Wat andere cursisten zeggen

Ik ben blij dat ik mezelf dit traject bij Erik gegund heb. Ook heel fijn om in deze besloten Facebook groep te komen. Ik ben nu 2 weken op vakantie zonder laptop en WiFi en baal stiekem, dat ik niet verder kan met deze online training. Twijfel niet, maar pak deze kans.

– Annelies

Erik is een TOPcoach. Hem beschrijven doet hem tekort. Voel je een JA in een gesprek met hem? BESLUIT dan JA. Dan is het een JA. Een JA tegen jouw licht laten schijnen! Voor jou. Voor ons! Voor iedereen! Mocht je toch later ontevreden bent….laat mij weten Manifesteren met jouw bewustwordingspraktijk 7🙂 Echt. Alle liefs en succes gewenst!!

– Judith

Factuurgegevens

Kies je product

Bewondernemen Intensive Traject (betaling in 1 keer)
4.500 every jaar
Alleen deelname aan het Bewondernemen Intensive Traject
+
4.500
Bewondernemen Intensive Traject (betaling in 3 termijnen)
1.525 every maand
Alleen deelname aan het Bewondernemen Intensive Traject
+
1.525
Bewondernemen Intensive Traject (betaling in 1 keer)
6.900 every jaar
Het intensive traject én toegang tot de Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk training
+
6.900
Bewondernemen Intensive Traject (betaling in 3 termijnen)
2.325 every maand
Het intensive traject én toegang tot de Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk training
+
2.325

Je bestelling

Product Subtotaal
Plaatshouder
Bewondernemen (nk) - In 1 keer
  × 1
9.000 voor 1 jaar
Subtotaal 9.000
btw 1.890
Totaal 10.890

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

~

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL

Wat anderen zeggen over mij

Ik ben blij dat ik mezelf dit traject bij Erik gegund heb. Ook heel fijn om in deze besloten Facebook groep te komen. Ik ben nu 2 weken op vakantie zonder laptop en WiFi en baal stiekem, dat ik niet verder kan met deze online training. Twijfel niet, maar pak deze kans.

– Annelies Van Zuidam

Erik is een TOPcoach. Hem beschrijven doet hem tekort. Voel je een JA in een gesprek met hem? BESLUIT dan JA. Dan is het een JA. Een JA tegen jouw licht laten schijnen! Voor jou. Voor ons! Voor iedereen! Mocht je toch later ontevreden bent….laat mij weten  Echt. Alle liefs en succes gewenst!!

– Judith Muntinga

Wij hebben in Erik een geweldige partner gevonden. Zeer vakkundig, de nodige humor maar to the point. Werkt op lekkere informele wijze, maar altijd professioneel in de uitvoering. Topper! En dan die bomen he…. 

– Christian Van Lierop